Mobiel – sfeervol – Nabij.

Een moment om te herdenken, stil te zijn en verhalen te delen. Wat is er mooier om dat in een inspirerende, sfeervolle en respectvolle omgeving te doen. Dat kan in uitvaartcentra, maar met het Afscheidstheater ook buiten. Wij kunnen het Afscheidstheater voorzien van de gewenste audiovisuele middelen.

DOWNLOAD DE BROCHURE

MOBIEL AMFI THEATER

Het Afscheidstheater is een mobiel amfi theater. Het kan in korte tijd op vrijwel elke plaats in de open lucht neergezet worden. Neem afscheid in een bos, park of een andere mooie plek. Een unieke setting.

DE RONDE CIRKEL

In plaats van het Afscheidstheater kan er een cirkel van onze speciale zetels geplaatst worden. Zo vormt u een intieme kring.

STRETCHTENT

Indien nodig zetten wij een stretchtent over het theater heen. Bij regen blijft in deze mooie setting buiten een afscheidsceremonie mogelijk. Bij wind worden zijwanden in de stretchtent geplaatst.

1,5 METER

In de periode dat de 1,5 meter maatregelen gelden is het Afscheidstheater te gebruiken. De mensen kunnen op 1,5 meter afstand zitten. Het theater wordt aangevuld met zitjes. De zetels kunnen ook op afstand van elkaar gezet worden.

OP AFSTAND ERBIJ ZIJN

Met onze streamingsdiensten beleven mensen op afstand het afscheid mee. De streamingsdienst kan openbaar, exclusief en/of interactief ingericht worden.

CONTACT

BENT U NIEUWSGIERIG? ZIET U TOEPASSINGEN? BENT U ENTHOUSIAST? NEEM DAN VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP.

Neem contact op