Creatief met 1,5 meter.

Het Ideeëntheater heeft producten waarmee u voldoet aan de 1,5 meter eis. U inspireert de deelnemers met een sfeervolle omgeving. Meer dan ooit heeft dat meerwaarde. Ontdek de mogelijkheden.

DOWNLOAD DE BROCHURE

HET IDEEËNTHEATER

Meer theater voor dezelfde prijs. Zo lang de 1,5 meter maatregel duurt krijgt u een ruimer theater zonder meerprijs. De extra theaterdelen krijgt u kosteloos. Zo kunt u de ruimte veilig en toch inspirerend inrichten.

DE RONDE CIRKEL

Met zetels op 1,5 meter uit elkaar maakt u een intieme gespreksomgeving. Deze inspirerende cirkel nodigt uit ons met elkaar in gesprek te gaan. Dat kan in een zaal, een kantoor of buiten.

CLUBZITJES

Met onze clubzitjes laat u mensen 1,5 meter uit elkaar zitten. Op een sfeervolle wijze met groot zitcomfort. U kunt ze alleen gebruiken, of in combinatie met de cirkelzetels of het Ideeëntheater.

HALF RONDE TAFEL

Met  de half ronde tafels richt u een ruimte sfeervol in. Met 3 stoelen per tafel voldoet u aan de 1,5 meter norm. Met deze tafels kunt u in een ruimte presentaties blijven geven.

RONDE TAFEL

Onze ronde tafel, met een diameter van 2,4 meter, maakt fysiek overleg mogelijk. 6 mensen kunnen op 1,5 meter afstand rond de tafel zitten.

STREAMTHEATER

Laat deelnemers op afstand meedoen. Onze mobiele oplossing. Overal inzetbaar, zeer snel op te bouwen. U wordt geheel ontzorgd met een sfeervolle omgeving, beeld, geluid en streamingsdiensten. Het Streamtheater is in te zetten voort een enkele bijeenkomst of we laten hem een periode staan voor meerdere bijeenkomsten.

AANVULLENDE DIENSTEN

Wij hebben veel ervaring met de productie van evenementen, congressen en bijeenkomsten. Deze ervaring kunnen wij voor u inzetten om u nog meer te ontzorgen. Daarnaast kunnen wij u inhoudelijk bijstaan met onze dagvoorzitters, presentatoren en workshops.

CONTACT

BENT U NIEUWSGIERIG? ZIET U TOEPASSINGEN? BENT U ENTHOUSIAST? NEEM DAN VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP.

Neem contact op