VEEL GEBRUIKSMOGELIJKHEDEN

Het Ideeëntheater is een mobiel theater en kan gebruikt worden voor vele toepassingen, binnen en buiten. Het is gemaakt van stevig berkentriplex (gecertificeerd en brandveilig).

PRESENTATIE ARENA

Een podium voor uw presentatie! >>

PRESENTATIE ARENA

Zet het Ideeëntheater in voor het creëren van een bijzondere ambiance, het bevorderen van de interactie en voor meer aandacht van de presentator. Het theater is in elke ruimte te plaatsen. Door de losse delen kunt u het zo groot of klein maken als u wilt. U kunt ook meerdere theaters in 1 ruimte plaatsen.

WORKSHOP THEATER

Een podium voor uw workshop!

WORKSHOP THEATER

Het Ideeëntheater bevordert de interactiviteit. Tussen de presentatoren – deelnemers en de deelnemers onderling. De bijzondere setting nodigt mensen uit om in gesprek te gaan.

DEBAT ARENA

Een inspirerende ambiance voor een debat. >>

DEBAT ARENA

Het lagerhuisdebat geldt als het voorbeeld voor een goed debat. Met het Ideeëntheater ingezet als Debat Arena creëert u de optimale setting voor een debat.

BEURS THEATER

De eyecatcher op uw beurs. >>

BEURS THEATER

Het theater is als presentatieruimte inzetbaar op de beurs. Aangevuld met Silent disco of een geluidsset geeft u de presentatoren de volledige aandacht.

TRIBUNE

Unieke tribune op uw evenement. >>

TRIBUNE

Maak snel een tribune voor uw sportwedstrijd, optreden of festival.

CULTUUR THEATER

Creëer uw eigen amphiteater. >>

CULTUUR THEATER

Creëer uw eigen amphiteater voor uw muziek, toneel of andere voorstelling. Zet hem groot of klein neer in een ruimte, een bos of op een festival. U laat uw kunsten zien in een inspirerende omgeving.

CONTACT

BENT U NIEUWSGIERIG? ZIET U TOEPASSINGEN? BENT U ENTHOUSIAST? NEEM DAN VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP.

Neem contact op