fbpx

TOEPASSINGEN

Overal, eenvoudig en snel inzetbaar. 
Op uw congres, evenement of festival. 
Wij maken uw theater, workshopruimte of tribune.

TOEPASSINGEN

LAAT U INSPIREREN DOOR ONDERSTAANDE TOEPASSINGEN

Presentatie arena
Z

PRESENTATIE ARENA

Het Ideeëntheater wordt veelvuldig ingezet voor presentaties. De spreker/ster staat in een theater. De mensen om hen heen, dichtbij en bijna aanraakbaar. Een ideale ambiance voor het laten landen van uw boodschap en in gesprek te gaan. U creëert uw eigen presentatie-arena waar dan ook. Vaak ook meerdere in één ruimte, waar u anders meerdere zalen nodig hebt. 

Workshop theater
Z

WORKSHOP THEATER

Het idee voor ons Ideeëntheater werd geboren om een amfitheater te maken waarin mensen met elkaar in gesprek kwamen. Net als in de oude Griekse amfitheaters. Inmiddels is door de vele ervaringen gebleken dat het Ideeëntheater in hoge mate bijdraagt aan interactiviteit. Het schept een sfeer, omgeving en ambiance waarin mensen als vanzelf in gesprek komen.

Ideeëntheater mobiele studio online event
Z

STREAMTHEATER

Door de Coronamaatregelen hebben wij het Ideeëntheater doorontwikkeld naar een streamtheater. Dezelfde setting maar dan volop gevuld met techniek waardoor bijeenkomsten online geheel interactief georganiseerd kunnen worden. Ook na de Coronatijd is dit waardevol om in te zetten. Als onderdeel van een live congresprogramma of als geheel online congres.

Debat theater - Ideeëntheater
Z

DEBAT ARENA

Het Ideeëntheater is uitermate geschikt als debat-arena. Het is daarvoor gemaakt. Het is al vele malen voor dit doel met groot succes ingezet. In no time creëert u een Lagerhuis, of een debat-arena in een andere vorm. Zet de debat arena in als onderdeel van een congres of voor een debatprogramma.

Beurs theater
Z

BEURS THEATER

Het Ideeeentheater heeft al op menig beurs gestaan voor het geen van beurspresentaties of een beursprogramma. Hebben wij eenmaal gestaan dan worden wij jaarlijks gevraagd met steeds meer theaters op beurzen. Tegen lage kosten en heel snel heeft u op uw beurs een presentatieruimte als onderdeel van de beurs. Dit is een grote toegveogde waarde. Zo staat onze Ideeëntheaters al jaren op Provada en als kooktheater op de gezondheidsbeurs.

Tribune theater
Z

TRIBUNE THEATER

Natuurlijk kan het Ideeëntheater ook als tribune neergezet worden. Omgeef uw veld met een mooie tribune. Vul het veld op met onze bijpassende Ideeëntheater-stoelen en er is een ware voorstellingsarena en een mum van tijd gebouwd. Het Ideeentheater heeft als tribune al gestaan bij een festival op de NDSM werf, als tribunen bij een koeienveiling en als tribune bij een korenfestival.

WIJ MAKEN GRAAG VRIJBLIJVEND EEN 3D TEKENING OP MAAT

VRAAG EEN 3D TEKENING AAN

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws. Schrijf u hieronder in voor onze nieuwsbrief.

  OFFERTE

  Vraag een offerte aan. Ook maken wij graag vrijblijvend een 3D tekening op maat.

  CONTACT

  Bent u nieuwsgierig? Ziet u toepassingen? Bent u enthousiast? Neem dan vrijblijven contact met ons op.

  T: 06-40292493
  E: info@ideeentheater.nl

  OVER ONS

  Het Ideeëntheater is een product van Sense Events. Naast het Ideeëntheater verhuren wij ook audiovisuele middelen, stretchtenten en diverse beursstands voor kleine beurzen. 

  Verder organiseren wij congressen, feesten en evenementen.