fbpx

De opkomst van online events zorgt voor een grotere vraag naar een talkshow tafel. Het past helemaal in het beeld van online evenementen. Discussies, ronde tafel gesprek of een podcast, alles vereist een talkshow tafel. De huidige 1,5 meter maatregelen maken het lastig om een geschikte tafel te vinden. Je wil namelijk dat er voldoende ruimte tussen de sprekers is, de tafel mobiel is en snel op te bouwen. Hier hebben wij de oplossing voor. Graag praat ik je bij over de mogelijkheden van onze tafel voor online evenementen.

Modulaire tafelmodule

Ons ideeëntheater is ontworpen om flexibele vormen te bouwen. Zo kunnen we een arena voor 10 personen bouwen, of voor 300 personen. Hierbij is de vorm ook flexibel. Hierdoor kun je gesloten cirkels maken of twee tribunes tegenover elkaar in een lagerhuis opstelling. Met dit principe hebben we ook onze tafels ontworpen. Dit maakt het erg makkelijk om verschillende vormen te bouwen. En snel! Dit maakt het ideaal voor evenementen met een korte opbouwtijd. Hieronder zijn een aantal voorbeelden van de vormen tafels.

talkshow tafel huren

Ovale tafel

De vorm die het meeste te zien is bij online evenementen is de ovale tafel. Deze vorm is uitermate geschikt om alle zittende goed in beeld te krijgen.Deze vorm is ideaal voor een discussie, tafelgesprek of een uitleg. Met een dagvoorzitter en sprekers wordt het een echte talkshow setting. Onderstaande opstellingen zijn onder andere neergezet voor MKB Nederland met de Minister-president en Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.

talkshow tafel huren

Grotere ovale tafel

Het ideale aan de modulaire tafelmodules is dat het makkelijk uit te breiden is qua vorm. Dit is goed te zien in onderstaande tekening. Zo is het heel goed mogelijk om met 11 personen aan deze tafel te zitten met 1,5 meter afstand. Dit maakt het geschikt voor vergadering, presentaties en discussies. Ook deze vorm is snel neer te zetten en verder uit te bouwen.

talkshow tafel huren

Ronde tafel

Deze ronde vorm maakt het mogelijk om met 7 personen op 1,5 afstand te zitten. De 1,5 meter afstand is ook ingetekend tussen de stoelen. Deze vorm maakt het iets intiemer en geschikt voor discussies of tafelgesprekken. Zoals je kunt zien zijn onze theaters eromheen getekend. Als de maatregelen het weer toelaten, kunnen deelnemers makkelijk rondom de tafel gaan zitten. Dit zorgt voor meer interactie tussen de deelnemers en sprekers. De vorm onder onderstaande afbeelding is een afgeleide hiervan. Deze vorm is gebruikt voor een online event in de Social Impact Factory.

talkshow tafel huren

talkshow tafel huren

V tafel

De laatste vorm die hier te zien is, is een V vorm. Deze tafel maakt het geschikt voor een speech, presentatie of een discussie met minder personen. Op de foto is goed te zien dat de tafel uit twee delen ontstaat. Een recht deel en een hoek deel. Dit zijn dus niet de enige vormen die er zijn. Wij horen graag welke vorm jij in gedachten hebt! Dit tekenen wij graag voor je in en uiteindelijk voor je neer natuurlijk. Klik op onderstaand knop om je gegevens achter te laten. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

talkshow tafel huren

 

VRAAG NU EEN OFFERTE AAN